Streaming game development: https://www.twitch.tv/stabyourself Image

Mari0 Crash Problem

TheDarkerTheLighter
User avatar
Posts: 21
Joined: 25 Jan 2015, 04:15
Reputation: 0
Contact:

Post » 01 May 2015, 05:40

So I was looking around at the Mari0 files and then I decided to make a new enemy. So I was doing this and that, blah blah blah, then I decided this enemy was a stupid idea, and shortly after deleting it, my Mari0 didn't work anymore. So every time I load Mari0 up, all I get is a screen that says this:
Image
Please help shortly.

WillWare
User avatar
Posts: 1217
Joined: 08 Mar 2012, 04:35
Reputation: 265
Contact:

Post » 01 May 2015, 05:43

If you placed the enemy in any levels and didn't delete it, then it's trying to reference something that doesn't exist anymore. Put it back in, delete it out of the mappack, and then you should be good to go.

Or you could outright delete any mappacks that you put it in.

TheDarkerTheLighter
User avatar
Posts: 21
Joined: 25 Jan 2015, 04:15
Reputation: 0
Contact:

Post » 01 May 2015, 05:58

WillWare wrote:If you placed the enemy in any levels and didn't delete it, then it's trying to reference something that doesn't exist anymore. Put it back in, delete it out of the mappack, and then you should be good to go.

Or you could outright delete any mappacks that you put it in.

Does the enemy require the exact same settings or the name?

WillWare
User avatar
Posts: 1217
Joined: 08 Mar 2012, 04:35
Reputation: 265
Contact:

Post » 01 May 2015, 06:13

Just the name as far as I'm aware.

TheDarkerTheLighter
User avatar
Posts: 21
Joined: 25 Jan 2015, 04:15
Reputation: 0
Contact:

Post » 01 May 2015, 06:20

WillWare wrote:Just the name as far as I'm aware.

Erm... I forgot the name of my enemy, it's been weeks since this happened... Have you got any other ideas?

WillWare
User avatar
Posts: 1217
Joined: 08 Mar 2012, 04:35
Reputation: 265
Contact:

Post » 01 May 2015, 06:23

Is this 1.6 or SE? If it's 1.6 then you may not even need the same name, as long as it's loaded in the same order.

TheDarkerTheLighter
User avatar
Posts: 21
Joined: 25 Jan 2015, 04:15
Reputation: 0
Contact:

Post » 01 May 2015, 06:30

WillWare wrote:Is this 1.6 or SE? If it's 1.6 then you may not even need the same name, as long as it's loaded in the same order.

Both 1.6 and SE, they show a crash error.

WillWare
User avatar
Posts: 1217
Joined: 08 Mar 2012, 04:35
Reputation: 265
Contact:

Post » 01 May 2015, 06:41

...I am more than a little confused. Um... Move your mari0 and mari0_se folders out of LOVE and try again.

TheDarkerTheLighter
User avatar
Posts: 21
Joined: 25 Jan 2015, 04:15
Reputation: 0
Contact:

Post » 01 May 2015, 06:48

WillWare wrote:...I am more than a little confused. Um... Move your mari0 and mari0_se folders out of LOVE and try again.

Actually, nvm, I'm using Alesan99's Entities now.

MM102
User avatar
Posts: 1015
Joined: 11 May 2012, 06:08
Reputation: 498

Post » 01 May 2015, 20:21

Switching versions causes problems
If you're using a mappack for one version of mari0 that has different entities than a another it causes crashes.
If you can't get it to work you'll have to delete the mappack. Be more careful in the future :)


Return to “Mari0”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron