Streaming game development: https://www.twitch.tv/stabyourself Image

HAVING PROBLEMS WITH THE GAME? CHECK HERE FIRST

Littleman7
User avatar
Posts: 7
Joined: 09 Jul 2014, 06:56
Reputation: 0

Post » 09 Jul 2014, 21:13

Flutter Skye wrote:The vertical levels were included in Mari0 SE, which is currently unfinished and buggy. Maurice has uploaded a beta of it, which you can find here.

Thank you very much for the download, but How do I make it work? I try putting in the Mari0 folder but this just ran the general version I was running on, not the beta. Someone showed me a link but it didn't show HOW to install it.

mindnomad
User avatar
Posts: 367
Joined: 21 Mar 2012, 14:43
Reputation: 351
Contact:

Post » 09 Jul 2014, 21:36

Install LOVE 0.9.0 and double click the love file.

Littleman7
User avatar
Posts: 7
Joined: 09 Jul 2014, 06:56
Reputation: 0

Post » 10 Jul 2014, 05:09

mindnomad wrote:Install LOVE 0.9.0 and double click the love file.

I did that and it says "No game" and nothing happens, I'm clicking and nothing is happening, what am I doing wrong? :/

EDIT: Nevermind, I click on the love file and it works!

testman
Posts: 2
Joined: 23 Feb 2012, 15:33
Reputation: 0

Post » 29 Jul 2014, 15:29

On my updated Linux system I get this:

[user@user-PC mari0-linux]$ love mari0_1.6.love
This game was made for a different version of LÖVE.
It may not be not be compatible with the running version (0.9.0).
Error: main.lua:13: attempt to call field 'enumerate' (a nil value)
stack traceback:
main.lua:13: in function 'load'
[string "boot.lua"]:394: in function <[string "boot.lua"]:387>
[C]: in function 'xpcall'

HugoBDesigner
User avatar
Posts: 2124
Joined: 19 Sep 2012, 02:23
Reputation: 679
Contact:

Post » 29 Jul 2014, 15:33

You need to use LÖVE 0.8.0 to play Mari0 1.6. You're currently using 0.9.0. Download it here: https://bitbucket.org/rude/love/downloads

Guest
Posts: 3
Joined: 30 Nov 2015, 00:57
Reputation: 0

Post » 30 Nov 2015, 01:31

I am having issues with the game, i mean, it seems to work fine and everything, but every time i start it up, i only see a white screen. The only way for me to see whats going on is to move the window to a different location. I'm not sure if it is my RAM limits or if I did something wrong. I have tried re-installing it many, many times, and i have the same issue. I even started using the source code. Any help would be awesome.

Computer: HP Windows 8
RAM: 2GB
Processor: Intel Celeron CPU N2840 @2.16GHz

I'm not sure what my graphics card is... But i did install 0.8.0 32 bit Love.

zorua7551
User avatar
Posts: 194
Joined: 10 Jul 2013, 04:23
Reputation: 5

Post » 30 Nov 2015, 02:35

Guest wrote:I am having issues with the game, i mean, it seems to work fine and everything, but every time i start it up, i only see a white screen. The only way for me to see whats going on is to move the window to a different location. I'm not sure if it is my RAM limits or if I did something wrong. I have tried re-installing it many, many times, and i have the same issue. I even started using the source code. Any help would be awesome.

Computer: HP Windows 8
RAM: 2GB
Processor: Intel Celeron CPU N2840 @2.16GHz

I'm not sure what my graphics card is... But i did install 0.8.0 32 bit Love.


Could you post a screenshot?

Guest
Posts: 3
Joined: 30 Nov 2015, 00:57
Reputation: 0

Post » 30 Nov 2015, 04:33

zorua7551 wrote:
Guest wrote:I am having issues with the game, i mean, it seems to work fine and everything, but every time i start it up, i only see a white screen. The only way for me to see whats going on is to move the window to a different location. I'm not sure if it is my RAM limits or if I did something wrong. I have tried re-installing it many, many times, and i have the same issue. I even started using the source code. Any help would be awesome.

Computer: HP Windows 8
RAM: 2GB
Processor: Intel Celeron CPU N2840 @2.16GHz

I'm not sure what my graphics card is... But i did install 0.8.0 32 bit Love.


Could you post a screenshot?


If you mean of a console or something, nothing like that shows up. Just the game. These pics are of the source code.

Image

Again, all seems to be working properly, except the video. I just found out that minimizing and reopening it works to update it too...
Last edited by Guest on 01 Dec 2015, 00:56, edited 1 time in total.

FuriousHedgehog
User avatar
Posts: 796
Joined: 31 May 2014, 02:14
Reputation: 300
Contact:

Post » 30 Nov 2015, 04:51

You need to disable the shader.

Guest
Posts: 3
Joined: 30 Nov 2015, 00:57
Reputation: 0

Post » 30 Nov 2015, 04:57

FuriousHedgehog wrote:You need to disable the shader.
\

I had literally just turned it on when he asked for screenshots. BUt, i did it, reopened the application and i still have the problem

FuriousHedgehog
User avatar
Posts: 796
Joined: 31 May 2014, 02:14
Reputation: 300
Contact:

Post » 30 Nov 2015, 05:04

Ask to Sašo.

don'tstabyourself69
User avatar
Posts: 6
Joined: 10 Nov 2016, 08:42
Reputation: 0

Post » 23 Nov 2016, 07:31

but my error is not listed mine is
Error: menu.lua:185: attempt to compare nil with number
stack traceback:
menu.lua:185: in function 'menu_draw'
main.lua:810: in function 'draw'
[string "boot.lua"]:410: in function <[string "boot.lua"]:373>
[C]: in function 'xpcall'
please help me, all I want to do is play mari0 again


Return to “Mari0”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron