Streaming game development: https://www.twitch.tv/stabyourself Image

How can i change the controls in Ortho robot .?

FaycalMenouar
Posts: 1076
Joined: 11 May 2012, 18:00
Reputation: 2
Contact:

Post » 25 Jun 2012, 16:18

i played ortho robot yesterday and it was great , but is there any wao change the controls ?

Sašo
Stabyourself.net
User avatar
Posts: 1385
Joined: 06 Jan 2012, 12:07
Reputation: 336
Contact:

Post » 25 Jun 2012, 16:40

Nope. They're hardcoded.

renhoek
User avatar
Posts: 4559
Joined: 11 Feb 2012, 10:04
Reputation: 215

Post » 25 Jun 2012, 16:47

you can map the controls to a game pad by using joytokey if you have one.

FaycalMenouar
Posts: 1076
Joined: 11 May 2012, 18:00
Reputation: 2
Contact:

Post » 25 Jun 2012, 18:40

xXxrenhoekxXx wrote:you can map the controls to a game pad by using joytokey if you have one.

i'm using pinacle game profiler , i never thought of that , thanks ren


Return to “Ortho Robot”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest