Reseting Orthorobot

nightowl217
Posts: 2
Joined: 22 Apr 2012, 04:01
Reputation: 0

Post » 22 Apr 2012, 04:05

Heyo!
Well, I want to stream orthorobot, and having only played the first few levels, i figured it would be a great 'help me through this chat' sort of game to stream.
Anyway, i need to reset the game data so the few levels i did do seem untouched. I'm on linux, if that makes a difference.
Thanks,
-Owl

Camewel
Posts: 2996
Joined: 02 Feb 2012, 21:32
Reputation: 35

Post » 22 Apr 2012, 04:25

Delete the saves folder. On Linux I hear it's $XDG_DATA_HOME/love/orthorobot or ~/.local/share/love/orthorobot

nightowl217
Posts: 2
Joined: 22 Apr 2012, 04:01
Reputation: 0

Post » 22 Apr 2012, 05:05

thank you very much. :)
-Owl


Return to “Ortho Robot”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest