Streaming game development: https://www.twitch.tv/stabyourself Image

Bug/Crash reports and version history

Sašo
Stabyourself.net
User avatar
Posts: 1387
Joined: 06 Jan 2012, 12:07
Reputation: 343
Contact:

Post » 12 Jan 2013, 01:20

If you experience any, let us know. If you're given any text, write everything down. Also Operating system would be nice to know.



Changelog

Code: Select all

1.0
Initial release

1.0.1 - reverted
1.0.2 - reverted

1.0.3
Text entry related crash fix
Additional checks for re-leveling the level on death when playing with mouse

1.0.4
Fixed crash related to controller input

Legend_of_Kirby
User avatar
Posts: 754
Joined: 14 Oct 2012, 05:37
Reputation: 14
Contact:

Post » 12 Jan 2013, 01:30

Just got this: Image
Any help?

Camewel
Posts: 2996
Joined: 02 Feb 2012, 21:32
Reputation: 35

Post » 12 Jan 2013, 01:33

Respawning when using mouse control respawns the world at a tilt.

Lone Wolf
User avatar
Posts: 228
Joined: 05 Mar 2012, 00:41
Reputation: 0
Contact:

Post » 12 Jan 2013, 01:39

got:

Code: Select all

Error
Main.lua:233: attempt to cenceatenate field '?' (a nil value)

Traceback

main.lua:233: in function 'savehighscoresA'
main.lua:226: in function 'loadhighscores'
main.lua:68: in function 'load'
[C]: in function 'xpcall'


Windows 7
LÖVE 0.8.0

Qcode
User avatar
Posts: 1466
Joined: 05 Feb 2012, 18:00
Reputation: 72
Contact:

Post » 12 Jan 2013, 01:43

Lone Wolf you downloaded the beta version back when it was put up. Delete your not_pacman folder in the appdata/love . That will fix it.
EDIT: Also you should use love 0.7.2

Sašo
Stabyourself.net
User avatar
Posts: 1387
Joined: 06 Jan 2012, 12:07
Reputation: 343
Contact:

Post » 12 Jan 2013, 01:46

Qcode game identity was changed so that's not the case.

1.0.2 which fixes text input error and makes sure the tilt reset happens (even though it already did?) should be up in a minute.

Qcode
User avatar
Posts: 1466
Joined: 05 Feb 2012, 18:00
Reputation: 72
Contact:

Post » 12 Jan 2013, 01:47

That's strange... I got the same error, and deleting my not_pacman folder fixed it for me. Oh well.

Maurice
Stabyourself.net
Posts: 2142
Joined: 01 Feb 2012, 20:19
Reputation: 103

Post » 12 Jan 2013, 01:48

it took the old game identity for me as well. It loads from both or something.

Turtle95
User avatar
Posts: 1275
Joined: 21 Mar 2012, 21:48
Reputation: 122
Contact:

Post » 12 Jan 2013, 02:12

Image

Trying to go to options does this.

EDIT: Also happens when trying to play the game.

Maurice
Stabyourself.net
Posts: 2142
Joined: 01 Feb 2012, 20:19
Reputation: 103

Post » 12 Jan 2013, 02:19

The game only runs on 0.7.2
It says so
under the downloads

blha303
User avatar
Posts: 5
Joined: 02 Feb 2012, 21:37
Reputation: 0

Post » 12 Jan 2013, 02:35

Pressing any button on an Xbox 360 controller at the title screen produces this:

Image

It also captures the mouse, even when in a different window. Had to use keyboard shortcuts in Task Manager to close it.

[*]Edit: I'll go try it with Löve version 0.7.2
[*]Edit 2: Confirmed broken with v0.7.2
Last edited by blha303 on 12 Jan 2013, 02:42, edited 2 times in total.

BobTheLawyer
User avatar
Posts: 2240
Joined: 01 May 2012, 21:00
Reputation: 55

Post » 12 Jan 2013, 02:38

timeattack?

Maurice
Stabyourself.net
Posts: 2142
Joined: 01 Feb 2012, 20:19
Reputation: 103

Post » 12 Jan 2013, 02:45

blha303 wrote:Pressing any button on an Xbox 360 controller at the title screen produces this:

Image

It also captures the mouse, even when in a different window. Had to use keyboard shortcuts in Task Manager to close it.

[*]Edit: I'll go try it with Löve version 0.7.2
[*]Edit 2: Confirmed broken with v0.7.2



Thanks for that. Will be fixed in a few minutes in 1.0.4
Also use escape to close the game.

Pyromaniac
Posts: 18
Joined: 07 Jul 2012, 01:18
Reputation: 0

Post » 12 Jan 2013, 03:30

Would it be hard to convert it to 0.8.0? It's kind of irritating having to use the non-source version.

and I haven't been here awhile. hi

Legend_of_Kirby
User avatar
Posts: 754
Joined: 14 Oct 2012, 05:37
Reputation: 14
Contact:

Post » 12 Jan 2013, 03:46

Gonna agree with pyromaniac, Also Welcome back.

Maurice
Stabyourself.net
Posts: 2142
Joined: 01 Feb 2012, 20:19
Reputation: 103

Post » 12 Jan 2013, 04:01

Yes it would.

Lone Wolf
User avatar
Posts: 228
Joined: 05 Mar 2012, 00:41
Reputation: 0
Contact:

Post » 12 Jan 2013, 04:12

Turtle95 wrote:Image

Trying to go to options does this.

EDIT: Also happens when trying to play the game.


Me too. Got the latest version (1.0.4), and also deleted the folder in the appdata/love folder.

Maurice
Stabyourself.net
Posts: 2142
Joined: 01 Feb 2012, 20:19
Reputation: 103

Post » 12 Jan 2013, 04:34

Lone Wolf wrote:
Turtle95 wrote:Image

Trying to go to options does this.

EDIT: Also happens when trying to play the game.


Me too. Got the latest version (1.0.4), and also deleted the folder in the appdata/love folder.

Mysterious. Just your bad luck that this problem hasn't been addressed yet, right?

Lone Wolf
User avatar
Posts: 228
Joined: 05 Mar 2012, 00:41
Reputation: 0
Contact:

Post » 12 Jan 2013, 04:37

Maurice wrote:
Lone Wolf wrote: *Snippet*

Mysterious. Just your bad luck that this problem hasn't been addressed yet, right?

Exactly.

Qcode
User avatar
Posts: 1466
Joined: 05 Feb 2012, 18:00
Reputation: 72
Contact:

Post » 12 Jan 2013, 04:50

That was sarcasm. Download love 0.7.2 and try again.

Lone Wolf
User avatar
Posts: 228
Joined: 05 Mar 2012, 00:41
Reputation: 0
Contact:

Post » 12 Jan 2013, 06:49

*facefalms at self*

Works.

TheSeek
User avatar
Posts: 486
Joined: 21 Mar 2012, 06:31
Reputation: 8

Post » 12 Jan 2013, 07:23

Pacman got stuck in there and won't move
Image
happened a few more times when slowly falling in that spot with the table upside down, like this:
Image

JohnnyM21
User avatar
Posts: 147
Joined: 09 Mar 2012, 13:26
Reputation: 0

Post » 12 Jan 2013, 10:00

Where's Blinky?

Sašo
Stabyourself.net
User avatar
Posts: 1387
Joined: 06 Jan 2012, 12:07
Reputation: 343
Contact:

Post » 12 Jan 2013, 12:45

Blinky has vertigo so he couldn't take part.

Automatik
User avatar
Posts: 1076
Joined: 20 Jul 2012, 17:54
Reputation: 8
Contact:

Post » 12 Jan 2013, 14:30

I just made in 30 mins a port of Not Pacman(1.0.4) to love2d 0.8.0(Because normally it only work in 0.7.2)
I didn't uploaded a .love yet, but I have a patch:
Here is the link to the diff.
This patch make use of fixtures, infinite world size,love.event.quit(), and disables :wakeUp() and :setFriction()
Edit:here is the love: https://www.dropbox.com/s/slrmy9651n0kihe/notpacman080.love
Everyone can use it as they want: It has the same license (WTFPL)
Last edited by Automatik on 13 Jan 2013, 09:59, edited 1 time in total.

rokit
User avatar
Posts: 2108
Joined: 03 Feb 2012, 00:47
Reputation: 98

Post » 12 Jan 2013, 17:55

this is not a bug but when you eat a ghost when it's blue it's supposed to respawn as normal/

Maurice
Stabyourself.net
Posts: 2142
Joined: 01 Feb 2012, 20:19
Reputation: 103

Post » 12 Jan 2013, 18:05

On purpose because the ghosts don't respawn in the box and you could get spawnkilled.

poster000
PERMABANNED
Posts: 4
Joined: 01 Dec 2012, 22:58
Reputation: 0

Post » 18 Jan 2013, 07:58

Linux Mint 13(Ubuntu 12.04) 32-bit Love-Unstable 8.0.1 installed.

Game loads to the Start/Options screen, but selecting either crashes the geame, here is the crashlog from the termainal:

Code: Select all

AL lib: pulseaudio.c:331: PulseAudio returned minreq > tlength/2; expect break up
Error: normal.lua:493: bad argument #1 to 'newRectangleShape' (number expected, got userdata)
stack traceback:
   [C]: in function 'newRectangleShape'
   normal.lua:493: in function 'normal_createworld'
   normal.lua:14: in function 'normal_load'
   menu.lua:85: in function '?'
   main.lua:137: in function 'keypressed'
   [string "boot.lua"]:124: in function '?'
   [string "boot.lua"]:337: in function <[string "boot.lua"]:318>
   [C]: in function 'xpcall'


Worst part is it captures the mouse and keyboard almost completely, thoguh I can recover by dropping to a terminal via Ctrl+Alt+F1 and using sudo killall love-unstable.

Lone Wolf
User avatar
Posts: 228
Joined: 05 Mar 2012, 00:41
Reputation: 0
Contact:

Post » 18 Jan 2013, 16:37

Read my problem. It needs 0.7.2, not 0.8.x. Except the mods that have been ported to 0.8.0

Automatik
User avatar
Posts: 1076
Joined: 20 Jul 2012, 17:54
Reputation: 8
Contact:

Post » 18 Jan 2013, 16:55

1.Use this : https://www.dropbox.com/s/slrmy9651n0kihe/notpacman080.love
2.Learn to use the "escape" key.
3.Read before posting, in case your problem has been already solved.

Maurice
Stabyourself.net
Posts: 2142
Joined: 01 Feb 2012, 20:19
Reputation: 103

Post » 18 Jan 2013, 18:21

Well you gotta admit, using escape to exit/cancel something is very uncommon.

nobicycle
Posts: 1
Joined: 20 Feb 2013, 02:46
Reputation: 0

Post » 20 Feb 2013, 05:04

Hi,
I appreciate the gift of "2D love" games.
Unfortunately of the 3 or 4 games I chose to test, including not-pacman, none of them run. I believe the problem is caused by the library version games-engines/love-0.8.0

Code: Select all

Error: normal.lua:493: bad argument #1 to 'newRectangleShape' (number expected, got userdata)
stack traceback:
   [C]: in function 'newRectangleShape'
   normal.lua:493: in function 'normal_createworld'
   normal.lua:14: in function 'normal_load'
   menu.lua:85: in function '?'
   main.lua:137: in function 'keypressed'
   [string "boot.lua"]:158: in function '?'
   [string "boot.lua"]:396: in function <[string "boot.lua"]:373>
   [C]: in function 'xpcall'

My environment:

Code: Select all

Linux localhost.localdomain 3.5.0-sabayon #1 SMP Sun Nov 11 10:31:31 UTC 2012 x86_64 AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+ AuthenticAMD GNU/Linux


Best wishes

Maurice
Stabyourself.net
Posts: 2142
Joined: 01 Feb 2012, 20:19
Reputation: 103

Post » 20 Feb 2013, 06:30

It's a LÖVE 0.7.2 game. Get 0.7.2 and run the game with that.

Or get automatik's 0.8.0 port (no support for that though)
viewtopic.php?p=54315#p54315

austin5623
Posts: 1
Joined: 01 Nov 2015, 01:57
Reputation: 0
Contact:

Post » 01 Nov 2015, 01:59

When ever I start playing, all the text is 0, and when I press enter, the board is GAME TIME. Running Windows 10.


Return to “Not Pacman”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest