Streaming game development: https://www.twitch.tv/stabyourself Image

Confused at adding custom hat

Problems running games? Right in here.
n3ls0n7h
Posts: 2
Joined: 21 Sep 2014, 09:43
Reputation: 0

Post » 21 Sep 2014, 10:04

So i ve already download the latest version of mari0 wich is 1.6 and the latest version of love, 0.9.1
After that i download hat loader by Zimpery and TBSs and follow their instruction instead.But everytime i launched the mari0_1.6_hatloader_005.love
this always happening
Image
After that i reset it by delete the mari0_1.6_hatloader_005.love and copy it again without insert it with any files.
then i launched it and the error message like the picture above comes out.
If anyone knows how to fix it, please help me, i want to add some custom hat so bad :(
Last edited by n3ls0n7h on 21 Sep 2014, 10:19, edited 1 time in total.

Sašo
Stabyourself.net
User avatar
Posts: 1380
Joined: 06 Jan 2012, 12:07
Reputation: 318
Contact:

Post » 21 Sep 2014, 10:14

You need to upload the picture to a webserver before anyone can see it. You can use something like imgur.com

The released version of Mari0 doesn't use Löve 0.9.1, but 0.8.0.
You can dowload it (along with other versions) here: https://bitbucket.org/rude/love/downloads

If you want to install it, download "love-0.8.0-win-x86.exe".

n3ls0n7h
Posts: 2
Joined: 21 Sep 2014, 09:43
Reputation: 0

Post » 21 Sep 2014, 10:24

Oh my god!
forget about the picture,it work!!!
Thank you so much dude!!


Return to “Technical support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron