Streaming game development: https://www.twitch.tv/stabyourself Image

Mari0 - weird display

Problems running games? Right in here.
Shad0w1pl
Posts: 2
Joined: 22 Mar 2013, 20:11
Reputation: 0

Post » 22 Mar 2013, 20:19

Got a situation here, I got the latest AMD graphic drivers (for HD 7670 & HD 6520G Dual).
Any tips?

Image

Sašo
Stabyourself.net
User avatar
Posts: 1380
Joined: 06 Jan 2012, 12:07
Reputation: 318
Contact:

Post » 22 Mar 2013, 20:48

First time playing or did it work before?

Does the issue happen with Ortho Robot as well?

Shad0w1pl
Posts: 2
Joined: 22 Mar 2013, 20:11
Reputation: 0

Post » 22 Mar 2013, 21:07

It worked before, but I'll have to say it's something with the drivers, upon un-installing it worked fine. Downloading AMD Catalyst 13.3 Beta. Will report the outcome.

-----------------------EDIT-----------------------------
Still not working, the AMD drivers are just busting it.

Firaga
User avatar
Posts: 944
Joined: 02 Jul 2012, 16:05
Reputation: 118
Contact:

Post » 23 Mar 2013, 20:44

a) It's just graphically bugged? It can still play fine?
b) Did you change any Shaders (even though this is probably not the case)? Only saying this because you said it 'worked before'.

Sašo
Stabyourself.net
User avatar
Posts: 1380
Joined: 06 Jan 2012, 12:07
Reputation: 318
Contact:

Post » 24 Mar 2013, 14:54

I can't say much since this is basically bleeding edge and I can't test it since I'm on an older GPU which doesn't get updates anymore. But likely OpenGL related.

Do you have any other OpenGL games you can test? Minecraft for example, though that is slightly completely different. Also, as already mentioned, test if Ortho Robot has similar issues.


Return to “Technical support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest