Streaming game development: https://www.twitch.tv/stabyourself Image

Nothing will start up

Problems running games? Right in here.
The L3M0N
Posts: 4
Joined: 16 Oct 2012, 18:06
Reputation: 0

Post » 16 Oct 2012, 18:10

I recently just downloaded Love 0.8.0 and tried to run Mari01.6 . all that happens is that an error message pops up saying 'love.exe has stopped working'.
any help would be greatly appreciated

windows 7 home edition
Edit:
system
manufacturer: toshiba
model: personal computer
processor: intel(R) Core(TM) i3
CPU M 370 @
2.40GHz 2.40GHz
RAM: 4.00gb
64-bit operating system

Sašo
Stabyourself.net
User avatar
Posts: 1380
Joined: 06 Jan 2012, 12:07
Reputation: 320
Contact:

Post » 16 Oct 2012, 18:29

Does the game work standalone (the normal windows download)? Do you encounter problems with any other games?

The L3M0N
Posts: 4
Joined: 16 Oct 2012, 18:06
Reputation: 0

Post » 16 Oct 2012, 18:39

same message when running the stand alone version.
and yes i tried ortho robot and not tetris 2 and got the same message

Sašo
Stabyourself.net
User avatar
Posts: 1380
Joined: 06 Jan 2012, 12:07
Reputation: 320
Contact:

Post » 16 Oct 2012, 18:51

Sounds like a graphics issue, meaning there's not much to do. I'll see if I can find any more clues. In the mean time, try installing this and then run the source Mari0:

https://love2d.org/builds/love-20120828 ... efault.exe

The L3M0N
Posts: 4
Joined: 16 Oct 2012, 18:06
Reputation: 0

Post » 16 Oct 2012, 18:53

thanks, ill let you know how that goes

EDIT: Still no luck.

FaycalMenouar
Posts: 1076
Joined: 11 May 2012, 18:00
Reputation: 2
Contact:

Post » 25 Oct 2012, 02:01

The L3M0N wrote:thanks, ill let you know how that goes

EDIT: Still no luck.

love has stoped working huh ? try to upgrade your graphics's drivers , install directx , and all that stuff even if love doesn't need Dx you'll still need it and try to defrag

The L3M0N
Posts: 4
Joined: 16 Oct 2012, 18:06
Reputation: 0

Post » 25 Oct 2012, 23:02

right ill try a defrag, been a while since i did one of those, might do the trick :)

EDIT: still not working

FaycalMenouar
Posts: 1076
Joined: 11 May 2012, 18:00
Reputation: 2
Contact:

Post » 27 Oct 2012, 13:44

The L3M0N wrote:right ill try a defrag, been a while since i did one of those, might do the trick :)

EDIT: still not working


i'd say you format C:// and reinstall windows but it's a lot of work , try and run windows update and install them all

Camewel
Posts: 2996
Joined: 02 Feb 2012, 21:32
Reputation: 35

Post » 27 Oct 2012, 13:58

Any time someone says 'format C://' you know they don't really know what they're talking about anymore. That's the software equivalent of 'turn it off and on again' and is rarely the only solution. Often it does nothing and the person you're trying to 'help' has just wasted a whole load of time and effort. If I had to predict I'd say it will do nothing as Saso already said it was probably a graphics issue.

FaycalMenouar
Posts: 1076
Joined: 11 May 2012, 18:00
Reputation: 2
Contact:

Post » 27 Oct 2012, 14:05

Camewel wrote:Any time someone says 'format C://' you know they don't really know what they're talking about anymore. That's the software equivalent of 'turn it off and on again' and is rarely the only solution. Often it does nothing and the person you're trying to 'help' has just wasted a whole load of time and effort. If I had to predict I'd say it will do nothing as Saso already said it was probably a graphics issue.

i know , i'm all out of ideas i don't know what to tell him anymore .

Camewel
Posts: 2996
Joined: 02 Feb 2012, 21:32
Reputation: 35

Post » 27 Oct 2012, 14:25

So say "I don't know how to help, sorry" not something that will take ages to do and not help at all.


Return to “Technical support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest